Prijetno opremljen kotiček za igro in spanje

Pogradi še vedno veljajo za zelo priljubljeno pohištvo, ki je najpogosteje postavljeno v otroške ali mladinske sobe. Ta kos pohištva se ponaša s številnimi prednostmi. Kljub temu pa morate pred nakupom tega praktičnega pohištva dobro premisliti, za katero vrsto se boste odločili.

V današnjem prispevku vam bomo zaupali kar nekaj napotkov, ki se jih boste morali držati, če boste želeli, da bo izbrani povsem varen za vašega otroka. Nato vas bomo povabili v spletno trgovino priznanega proizvajalca, ki vam ponuja varne, udobne in nadvse privlačne pograde.

Napotki za nakup idealnega pograda

Ko kupujete pograd za svojega otroka, se najprej osredotočite na njegovo starost. Če je vaš otrok mlajši od šestih let, vam priporočamo, da ne spi na vrhu pograda. Tak otrok namreč še nima dobro razvite koordinacije, da bi po lestvi lahko povsem varno plezal.

Pri nakupu najprej preverite še lestev. Ta mora biti dobro pritrjena, dovolj trdna in široka za varno vzpenjanje in spuščanje. Boljšo stabilnost pograda boste zagotovili tako, da svojemu otroku ne boste pustili, da prosto skače po njem. Posledično bo pograd imel tudi daljšo življenjsko dobo.

Lestev pograda naj izključno služi samo za plezanje navzgor ali navzdol. Ne dovolite, da bi se na njej nahajali nepotrebni kosi oblačil ali kaj drugega.

Pograd naj bo postavljen stran od razsvetljave in oken. Pred končno odločitvijo za nakup prevrite še, ali izbrani pograd ustreza posebnim standardom, ki ga določa evropska zakonodaja.

Naročilo in nakup vrhunskega pograda

Vabimo vas v spletno trgovino podjetja Akron, ki za vas ponuja vrhunske vrste pogradov, ki so narejeni po posebnih standardih. Če med bogato in pestro ponudbo pogradov ne boste našli pravega pograda za vašega otroka, ga lahko naročite po meri. Podjetje se bo povsem prilagodilo vašim željam, potrebam in zmožnostim. Povsem sami boste lahko določili mere, material in barvo.

Sicer pa boste kaj kmalu ugotovili, da je prav vsak Akronov pograd unikaten po svoji sestavi. Zanje je značilno, da združuje funkcionalnost z igrivostjo in estetiko. Zakaj ne bi svojega malčka razveselili z razgibano sestavo, varnimi stopnicami, pisanimi barvami in udobjem. Na ta način boste v veliki meri poskrbeli, da bo otroško obdobje vašega malčka zaznamovano tudi s prijetno opremljenimi kotički za igro in spanje.

Nakup kuhinjske mize je gotovo ena od bolj premišljenih odločitev ob prenovi kuhinje in stanovanja. Zato je pomembno, da izberemo takšno, ki služi svojemu namenu. Preberite več …

Les je naraven material, okolju prijazen in živ. Lesenim igračam energijo vdahnejo otroci in ne baterije. Njihove oblike ne omejujejo otrokove domišljije in dojemanja, zato lesene igrače aktivirajo individualen karakter otroka. Preberi več …

Otroški kočki Trunki. Trunki otroški potovalni kovček Trixie je čudovite roza barve, v prvi vrsti namenjen predvsem deklicam. Zagotovo eden najlepših Trunkijev, v katerega se boste takoj zaljubili. Preberite več …

Naj otroška soba postane čarobna z otroškimi stenskimi nalepkami. Preberite več …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *