Kupite igrače iz lesa

Verjetno svojega malčka najbolj razveselite, ko mu podarite novo igračo. Zanima pa nas, ali se pri tem, ko kupujete igrače za svoje otroke, kdaj vprašate, kako pomemben je podatek, iz česa je določena igrača narejena. Raziskave so pokazale, da so nekatere igrače za otroke zelo nezaželene, ker so narejene iz slabih ali celo strupenih materialov. Zato ste zagotovo že kdaj slušali, da so morali prodajalci s svojih polic odstraniti določene igrače, ker je bilo ugotovljeno, da so zelo škodljive za človeka, sploh pa za malčke.

Če se želite že na daleč izogniti škodljivim igračam, ki jih je na trgu vse več, vam priporočamo, da kupite lesene igrače, ki jih je na trgu vse več. Če ste še ne tako dolgo časa nazaj lahko izbirali med maloštevilnimi vrstami igrač iz lesa, danes lahko dobite lesene igrače, za katere se na prvi pogled sploh ne zdi, da so narejene iz tega kakovostnega in za človeka zelo zdravega materiala.

Preberite si še naslednji članek: Catan – najbolj priljubljena igra zadnjih dveh desetletij

Družinska družabna igra Naseljenci otoka Catan pri kateri s pomočjo kock in kart naselite neobljudeni otok Catan. Za dobro igro boste potrebovali nekaj trgovskih spretnosti. Veljaki Catana so vas poslali na raziskovalno misijo, preiskati morate neznane dežele 

Lesene igrače v spletni trgovini

Igrače iz lesa lahko kupujete tudi v eni od bolj priljubljenih spletnih trgovin, ki ponuja še druge številne izdelke za vaše malčke. Ko boste kliknili na kategorijo lesene igrače, boste lahko izbirali med zelo pestro in bogato izbiro igrač, ki so tudi lepo pobarvani in so tako zelo privlačnega videza.

Set lesenih glasbenih inštrumentov

Marsikdo meni, da je naše malčke že od otroštva treba privajati tudi k učenju glasbe, saj je ta zelo pomemben del našega življenja. Najbolje je, da otroku glasbo približamo kar s pomočjo igrač in to lesenih.

Spletna trgovina vam ponuja set lesenih glasbenih inštrumentov, s katerimi vaši malčki lahko bobnajo, zvončkljajo, klopotajo, skratka ustvarjajo prijetne zvoke in se tako privajajo na prve korake učenja z glasbili.

Set vsebuje kar štirinajst različnih delov, ki bodo vašemu malčku pomagali na prijeten način razvijati občutek za ritem, hkrati pa tudi posluh za glasbo.

Leseni glasbeni set vključuje ropotulji, tamburin. Kraguljčke, triangel s paličico, okrogle kastanjete, kastanjeti na paličicah, zveneče lesene paličice in paličico za drgnjenje. Lesene igrače take vrste so primerne za vse malčke, ki so že dopolnili tri leta.

Z nakupom lesenih igrač lahko svojemu otroku nudite veliko več, kot si sprva morda sploh predstavljate, kajneda?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *