Dekorativne samolepilne stenske nalepke za okrasitev doma

Samolepilne stenske nalepke v različnih motivih in dimenzijah predstavljajo učinkovit in cenovno ugoden način za okrasitev domačih zidov. Odlično se podajo v vse prostore, pri čemer so nekateri motivi bolj primerni za dnevne sobe in skupne bivalne prostore, otroške stenske nalepke pa odlično popestrijo zidove v otroških sobah. 

Dekorativne etikete za na steno so na voljo v različnih motivih in vzorcih, barvah, dimenzijah in motivacijskih citatih. Velika izbira etiket omogoča, da izberemo takšne, ki bodo usklajene s slogom in barvami pohištva in ostalimi dekorativnimi elementi v prostoru. Odlično rešitev za okrasitev domačih zidov pa nudijo tudi dekorativne tapete za steno, ki jih lahko razporedimo samo po eni steni ali pa po vseh zidovih.  

Enostavno lepljenje in odstranjevanje etiket za na steno 

Ker so samolepilne stenske nalepke izdelane iz posebnega lepila in trpežnega materiala, jih lahko enostavno namestimo oziroma prilepimo na zidove. Pri tem pa ne potrebujemo posebnih pripomočkov ali orodij. Večino že nalepljenih etiket lahko tudi enostavno odlepimo in ponovno namestimo na drugo gladko površino. Poleg tega zidne etikete ne poškodujejo zidov, saj niso povsem zlepljene s površino in zato ob odstranitvi ne puščajo sledov. 

Preberite si tudi: Kaj je bolje izbrati – naravno ali umetno božično drevo

Zidni dekor za otroke in odrasle 

Dekorativne zidne etikete za otroke in za odrasle se med seboj razlikujejo predvsem po motivih. Tako lahko za okrasitev otroške sobe izberemo motive, ki so za otroke bolj zabavni in hkrati poučni. To so lahko dinozavri, sovice, čarobne vile, živali ter etikete za zabavno učenje v motivih zemljevidov in abeced. 

V ostale bivalne prostoru v domu pa lahko namestimo dekorativne zidne etikete z motivi, kot so različni citati, geometrijski liki ter motivi v obliki rož in dreves. Na voljo pa so tudi etikete za na steno v obliki posterjev, ki dajejo videz uokvirjene slike. 

Preberite naslednji članek: Stropna svetila predstavljajo svetle točke bivalnih prostorov

Izjemno pomembno vlogo v notranjih bivalnih prostorih imajo stropna svetila. Stropna svetila so lahko pritrjena tik ob stropu, ali pa so viseča. Med najbolj priljubljena viseča svetila so različni lestenci, ki nam poleg tega, da nam nudijo svetlobo, tudi polepšajo naš prostor.

Unikatna popestritev sten s 3D etiketami 

3D zidne etikete v obliki metuljev in rožic dajejo tridimenzionalni učinek in ustvarjajo vtis, kot da metulji resnično letijo po prostoru. Namestitev je enostavna, saj so na zadnji strani motiva nameščeni lepilni trakovi, pri čemer krila metuljev le zvijemo, odlepimo folijo in nalepko prilepimo na gladko površino. 

Preberite si še naslednji članek: Klimatske naprave Mitsubishi so enostavne za vzdrževanje in cenovno sprejemljive

Mitsubishi je priznan proizvajalec klim, ki se ponaša s kakovostjo, uporabnostjo in odličnimi lastnostmi.

Otroške, dekorativne in 3D samolepilne stenske nalepke in tapete je mogoče naročiti v specializirani spletni trgovini na naslovu www.stenska-nalepka.si, ki nudi več kot 200 različnih dekorativnih motivov in veliko izbiro otroških etiket.