Real Techniques čopiči in gobice za nanašanje ličil

Real Techniques čopič - Retractable Bronzer Brush

Kozmetična znamka Real Techniques proizvaja profesionalne in kakovostne čopiče, gobice, aplikatorje in druge elegantne in funkcionalne dodatke za profesionalno ličenje in nanašanje ličil na obraz. Kozmetične gobice in čopiči združujejo visoko tehnološke materiale z inovativnim dizajnom, ki omogočajo, da z njimi lahko ustvarimo popoln videz. Ti kozmetični pripomočki omogočajo enakomerno nanašanje ličil na obraz, pri čemer je koža gladka, nanešene linije pa dovršene.

Kozmetična linija čopičev vsebuje kakovostne in ročno rezane sintetične ščetine, ki niso narejene iz živalskih dlak in niso bile testirane na živalih. Čopiči imajo razširjen aluminijasti ročaj, ki je lahek in enostaven za uporabo. Kozmetična znamka Real Techniques nudi posamezne čopiče, sete čopičev v ličnih embalažah, gobice, izdelke za nego čopičev ter posamične embalaže za shranjevanje. 

Kozmetične gobice za profesionalno tehniko nanosa ličil 

Kozmetične gobice znamke Real Techniques v svoji kozmetični liniji nudijo profesionalne gobice za nanos podlage, gobice za nanos pudrov v tekoči obliki in v prahu ter gobice za nanašanje ličil, kot so senčila za oči, osvetljevalci polti in rdečila za lica. Mehke gobice za lažje nanašanje ličil na obraz ustvarjajo enakomerne nanose in gladke dovršene linije. 

Držalo za čopiče znamke Real Techniques
Real Techniques držalo za čopiče – Stick & Store Organizer

Ravna površina gobice se uporablja za nanos kompaktnih pudrov in tekočih pudrov na predel lic, čela, nosa in brade. Tako lahko puder ali tekoči korektor enakomerno razporedimo po celotnem obrazu. Zaokrožene oziroma zaobljene površine kozmetične gobice pa se uporabljajo na nanos osvetljevalcev polti in rdečil za lica. Konica gobice pa je primerna za nanos senčil na veke. Prav tako konica poskrbi za fine detajle in odpravlja nepravilnosti. 

Čopiči za profesionalno nanašanje ličil na obraz 

Vsak izmed čopičev v kozmetični liniji je posebej oblikovan za nanašanje ličil na določen predel obraza in se pri tem s svojimi ščetinami prilagaja posamezni strukturi ličil. Tako v kozmetični liniji lahko najdemo posebne čopiče za nanos pudra v prahu ter čopiče za nanos tekočih podlag, kot je tekoči puder in korektor.

Potem so tu še posebej oblikovani čopiči za nanašanje osvetljevalcev, rdečil za lica in tehnike senčenja. Manjši in mehkejši čopiči pa so ustvarjeni za senčenje oči in za nanos črtala za oči. Kozmetične čopiče Real Techniques lahko naročimo v specializirani spletni trgovini za prodajo naravnih ličil na naslovu pinkpanda.hr, kjer lahko najdemo tudi različne sete čopičev, gel in paleto za čiščenje in nego čopičev ter posebna držala za shranjevanje čopičev.

S klikom na povezavo si preberite o tem da vam Real Techniques ponuja posamezne in sete čopičev, gobice, izdelke za nego čopičev, …