Raznolika ponudba opreme za avto prodajalca Withcar

Oprema za avto Withcar

Oprema za avto spletnega ponudnika Withcar je namenjena vsem tistim voznikom, ki želijo v svojih avtomobilih imeti posebno, po meri narejeno dodatno opremo. Specializirano podjetje za prodajo dodatkov za avtomobil v svoji ponudbi trži produkte uveljavljenih proizvajalcev, ki so na trgu prisotni že dlje časa.

Spletni trgovec opreme za avto Withcar v svoji raznoliki in pestri ponudbi ponuja tudi lastno blagovno znamko Gledring, ki vključuje gumi tepihe, kateri so izdelani v njihovi lastni proizvodnji. V ta segment ponudbe pa spadajo tudi tekstilne preproge za avto, gumijaste preproge za avto in gumi korita za prtljažnik. Spletni trgovec je svojo ponudbo razširil tudi na snežne verige, pokrove platišč, zračne odbojnike, zaščitne nalepke za odbijač, zaščitne podloge za tovorna vozila, tipske delilne mreže in plastično zaščito za odbijač.

Oprema za avto Withcar

Cerade, senčila za avto ter strešni kovčki

Oprema za avto Withcar spletnega trgovca je raznolika, a največji del prodaje se ustvarja v naslednjih treh oziroma štirih segmentih:

  • Cerade za avtomobil
  • Senčila za avtomobil
  • Strešni kovčki in strešni nosilci

Cerade za avto Prestige in cerade proti toči

Cerade za avto Prestige so v svojih merah prilagojene skorajda vsem modelom avtomobilov. Cerade Prestige so narejene iz kakovostnega večplastnega vodotesnega materiala, ki avtomobil ščiti v vseh vremenskih pogojih. Njihova estetska zasnova se odlično poda tudi k najbolj prestižnim blagovnim znamkam avtomobilov.

Oprema za avto Withcar

Cerada proti toči pa s svojimi posebnimi materiali skrbi za to, da velike kepe toče ne bodo poškodovale avtomobila. Cerade proti toči dodatno ščitijo bok avtomobila in omogočajo tri točkovno pripenjanje na avtomobil. Pri tem jih je mogoče kupiti v štirih različnih velikostih.

H4 LED avtomobilske luči

H4 LED avtomobilske luči in njihove največje odlike

Ena izmed odlik je da je življenjska doba H4 LED avtomobilskih luči veliko daljša od življenjske dobe navadnih H4 žarnic, in sicer približno za 15.000 ur v primerjavi s 1.000 urami, ki jih premorejo navadne H4 žarnice. Še več odlik teh avtomobilskih luči pa si preberite v članku.

Zatemnitev stekel s senčili za avto

Senčila za temnenje stekel so zasnovana tako, da v poletnih vročih mesecih v notranjosti avtomobila ustvarjajo prijetno temperaturo in potnikom v vozilu omogočajo udobno vožnjo. Senčila za avto lahko namestimo na zadnja bočna stekla in na zadnje vetrobransko steklo.

Namestimo jih s pritrdilnimi čepki, ki jih enostavno pritrdimo na rob vsakega stekla. Tako bodo tipski senčniki za avto bistveno zmanjšali prodor močnih UV žarkov in hkrati pripomogli k temu, da bodo osebni predmeti v avtomobilu zavarovani pred očmi mimoidočih ljudi.

Kovčki in nosilci na strehi avtomobila

V ponudbi opreme za avto spletnega prodajalca Withcar lahko najdemo tudi različne vrste strešnih nosilcev, proizvajalca Nordrive. V ponudbi so tako na voljo tovorni strešni nosilci, nosilci za vozila brez sani, univerzalni strešni nosilci ter nosilci za kolesa. Poseben del ponudbe pa predstavljajo strešni nosilci za smuči.

Proizvajalec Nordrive pa je ustvaril tudi posebne strešne kovčke, ki so izdelani iz odporne ABS plastike in imajo poseben premaz proti praskam. Strešni kovčki so v spletni trgovini na naslovu withcar.fr na voljo v različnih velikostih oziroma različnih volumenskih prostorninah.

Ste pred nakupom novih gum za avto? Več o tem kakšne gume za avto potrebujete za svoje vozilo si preberite s klikom na povezavo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *