Vedno dobrodošli strešni avto nosilci

univerzalni strešni nosilci za avto

Le malo je takšnih osebnih in drugih vrst vozil, ki na strehi ne bi imela nosilcev. Ti namreč lahko zelo močno olajšajo prevažanje nekoliko večjega pa tudi težjega tovora. Vedeti pa je treba, da vsi tovorni strešni nosilci niso enako kakovostni, zato je treba biti pri nakupu še toliko bolj previden.

Strešni nosilci za tovorna vozila so le ena od vrst nosilcev za vozila. Tovrstni tip se odlikuje zlasti po visoki nosilnosti. Dober proizvajalec pa vam ob tem ponudi tudi večletno garancijo. Morajo biti kompaktni, ponujati dovolj veliko mero udobja med vožnjo ter aerodinamični.

Aluminijasti nosilci za streho vozila

Kakovostni tovorni strešni nosilci vozila so narejeni iz vrhunskih materialov. To je navadno kar aluminij, ki velja za izjemno odporen material. V primerjavi z drugimi avto nosilci za streho so tovrstni bistveno lažji. Kljub temu so torej bolj kakovostni ter lahko odlično prenašajo tudi ekstremne obremenitve in visoko nosilnost.

univerzalni strešni nosilci za avto
Nameščanje univerzalnih strešnih nosilcev za avto na streho vozila lahko zelo preprosto in hitro opravilo.

Učinkoviti nosilci za streho tovornega vozila so navadno prevlečeni s protizdrsno gumo, ki se nahaja na zgornji strani sistema. Slednje zelo dobro poskrbi za učinkovito preprečevanje premikanja tovora po strešnem nosilcu.

Montaža strešnih nosilcev na vozilo

Čeprav sprva morda ni videti, pa je nameščanje nosilcev na streho vozila lahko zelo preprosto in hitro opravilo. Praviloma se morajo avto strešni nosilci nameščati na tovarniško predpisane pozicije. Sistem, ki je nastal pod okriljem priznanega proizvajalca, ponuja izjemno kakovostno izdelavo in se vozilu lahko 100 % prilagodi.

Za preprosto, hitro ter učinkovito  montiranje sistema za prevažanje tovora na vozilu so torej predvsem odgovorni:

  • kakovostna izdelava,
  • visoka nosilnost,
  • popolno prileganje,
  • aerodinamična oblika,
  • najrazličnejši koristni dodatki.

Daleč najbolje prodajalni strešni nosilci

Med vsemi sistemi za prevažanje najrazličnejših predmetov na strehi vozila so zagotovo daleč najbolje prodajani univerzalni strešni nosilci za avto. Tudi pri tem tipu nosilcev je treba paziti na samega proizvajalca.

Univerzalni strešni nosilci za avto Nordrive

Najpomembneje je, da sisteme za prevažanje tovora po cesti nakupujete v specializiranih prodajalnah s tovrstnimi izdelki. K sreči je nekaj priznanih proizvajalcev, ki vam svoje izdelke med drugim ponujajo tudi v spletnih prodajalnah po dostopnejših cenah.

V specializiranih prodajalnah za pripomočke vozila vam lahko dobro svetujejo tudi glede montaže nosilcev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *