Temnenje stekel z avto senčniki

Senčila za avto spadajo pod pomemben del opreme za avto, saj nudijo naravno in cenovno ugodno temnenje stekel, ki voznikom in potnikom v avtomobilu omogoča udobno vožnjo in v notranjosti vozila ohranja primerno temperaturo. Tipski senčniki za avto so priljubljena izbira pri vseh lastnikih avtomobilov, ki se v vročem poletju želijo usesti v primerno ohlajeno notranjost avta in se med vožnjo želijo zaščititi pred škodljivimi UV žarki.

Škodljivi UV žarki in previsoka temperatura v notranjosti avtomobila pa sta dejavnika, ki še posebej močno vplivata na majhne otroke in domače ljubljenčke. Prav zato se veliko voznikov odloča za namestitev senčil za avto na zadnjih stranskih oknih, ki posledično poskrbijo za ustrezno temnenje stekel in zaščito pred močnimi sončnimi žarki.

Tipski senčniki za avto ščitijo notranje oblazinjene elemente

Avto senčila za temnenje stekel predstavljajo odličen način za zaščito oblazinjenih elementov v notranjosti avtomobila. Ustrezna zatemnitev avto oken blokira ostro sončno svetlobo, ki sicer povzroča zbledelost in poškodbe na usnju in vinilu. Senčila za avto tako uspešno zatemnjujejo steklene površine in hkrati preprečujejo nastanek razpok in ostalih poškodb na občutljivih materialih in plastiki, kar posledično podaljša življenjsko dobo teh materialov.

Pri tem oprema za avto prodajalca Withcar nudi senčila za avto po meri, kar pomeni, da so individualno prilagojena posameznemu modelu avtomobila, pri čemer lahko izbiramo tudi med različnimi bočnimi senčniki in senčniki za zadnje vetrobransko okno. Zatemnitev avto oken s tipskimi senčniki je pri tem zelo preprosta, saj senčila na rob steklene površine namestimo kar s pritrdilnimi čepki.

Preberite si še naslednji članek: Varen prevoz z avtomobilom z nosilci koles

Na voljo so strešni prtljažnik z nosilci za kolesa, nosilec koles za kljuko za klasična in električna kolesa ter nosilec za prtljažna vrata.

Senčila za avto ustvarjajo zasebnost in varnost

Tipski senčniki za avto ustvarjajo ravno pravšnjo zatemnitev avto oken, da se v notranjost avtomobila iz zunanje strani zelo malo vidi. Pri tem senčil za avto ne smemo namestiti na voznikovo in sovoznikovo steklo, saj to ogroža varnost v cestnem prometu. Lahko pa senčnike za avto namestimo na zadnja bočna avto okna, kjer bodo ustvarjala pravšnjo zatemnitev za udobno spanje otrok, ki jih iz zunanje strani nihče ne bo videl.

Temnenje stekel s senčili za avto je uporabno tudi takrat, kadar v notranjosti avtomobila pustimo nekatere bolj vredne predmete in se odpravimo po opravkih. Dodatna oprema za avto spletnega prodajalca Withcar bo namreč poskrbela za to, da mimoidoči ne bodo mogli videti v notranjost avtomobila in s tem bodo senčila za avto posledično odgnala morebitne tatove.

Stranska ogledala za avto se uporabljajo za opazovanje prometa za sabo, s čimer se olajša upravljanje vozila in zaradi česar je avto bolj varen. Preberi več …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *