Material, ki se mora znajti v vsaki pisarni

pisarniški material

Vse več vas je, ki svoje delo opravljate kar od doma. K temu so vas prisilile tudi nedavne razmere, ki so se v marsikateri situaciji pokazale tudi za precej koristne. Posledično ste del svojega doma morali preleviti v pisarniški kotiček, kjer pa ne sme manjkati kar nekaj materiala.

Osnovni pisarniški material ste verjetno doma hranili že prej, sedaj pa potrebujete še številne dodatke, ki prav tako pripomorejo k bolj produktivnemu delu.

Osnovni pisarniški material

Na kaj najprej pomislimo, ko omenimo material za pisarno? Verjetno na bele liste v velikosti A4, na kemične svinčnike, ravnilo, spenjač, sponke, luknjač. Omenjeni materiali predstavljajo samo osnovne kose, na voljo pa so še številni drugi, na katere ne pomislimo takoj. Kljub temu pa tudi brez njih ne moremo vedno dovolj dobro opraviti svojega dela.

najrazličnejši pisarniški material
Ko omenimo pisarniški material verjetno najprej pomislite na bele liste v velikosti A4, na kemične svinčnike, ravnilo, spenjač, sponke, luknjač.

Če imate v svojem pisarniškem kotičku poleg namiznega računalnika ali prenosnika še tiskalnik, potem nujen pisarniški material zagotovo predstavljajo tudi kartuše ali pa tonerji. Slednje je vedno dobro imeti na zalogi. Kupiti pa je treba takšne, ki so kakovostni in so kompatibilni s tiskalnikom.

Nakup delovnega materiala

K sreči precej pisarniškega materiala lahko dobimo kar pri svojem delodajalcu. Če pa podjetje vodimo sami, moramo poskrbeti tudi za nakup. K sreči je veliko dobrih ponudnikov, večina med njimi pisarniški material po dostopnih cenah ponuja tudi preko spleta, v svojih prodajalnah.

V primeru če imate svoje podjetja pa je lahko ravno pisarniški material odlična izbira za promocijska darila. Svojim zvestim strankam oziroma kupcem lahko ob priliki podarite kemični svinčnik, kakšen USB ključek, morda prav posebno radirko ali pa luknjač. Na vseh omenjenih izdelkih pa mora biti seveda še potisk vašega logotipa.

Shranjevanje pisarniških pripomočkov

Pisarniški material na sploh velja za potrošnega, kar pomeni, da ga pogosto kupujemo. Kljub temu da gre praviloma za droben material, ki se hitro rabi, pa je njegova kakovost odvisna tudi od našega načina shranjevanja. Še posebej to velja za nekatere bolj občutljive pripomočke, kot so na primer tonerji in kartuše. Slednje je treba hraniti v primernem prostoru.

Nasveti in ideje za organizacijo pisarniškega materiala | shranjevanje v domači pisarni

Tudi nalivno pero je precej občutljiv kos. Če ga pustimo odprtega, je velika verjetnost, da ne bo deloval več tako. Je pa res, da takšnega peresa zaradi pametnih naprav skorajda ne uporabljamo več.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *