Thermana Laško kot nalašč za novoletni oddih

V času božičnih in novoletnih praznikov najraje ostajamo doma, vseeno pa prija kakšen krajši oddih za vikend nekje ob morju ali v toplicah. Ponudba je precej pestra in jo lahko ves čas spremljamo preko najrazličnejših družabnih omrežjih. V zadnjih letih precej izstopa Thermana Laško, ki je dobro poznana vsem ljubiteljem termalne vode.

Če si torej želite krajšega ali daljšega učinkovitega počitnikovanja okoli novega leta pa tudi sicer, je Thermana Laško izjemno dobrodošla odločitev. V tamkajšnje toplice pa se lahko odpravite sami, v dvoje, z družino ali s prijatelji.

Thermana Laško ni le odlična destinacija za počitek in sprostitev, ampak tudi za aktivno rekreacijo. Vir: Thermana Laško

Kaj vse vam ponujajo toplice v Laškem?

Ob besedi toplice seveda najprej pomislimo na nekaj večjih ali manjših bazenov z ogrevano termalno vodo. Laške toplice pa vam ponujajo precej več kot to. V ponudbi številnih paketov, ki so namenjeni posameznikom, parom ali kar celim družinah, lahko opazite vrsto storitev, ki so precej mikavne.

Poleg zdravilne vode so vam na voljo še številne druge aktivnosti, kot je denimo wellness. V sklopu tega si na primer lahko privoščite vrhunske masaže, ki rezultate puščajo še dolgo zatem, ko se že vrnete z dopusta.

Vrhunski zajtrk in obilna večerja v Laškem

Številnim med vami je Laško zlasti poznano po dogodku, kjer osrednjo vlogo prevzame pivo. Vsi ljubitelji zdravilnih voda pa verjetno Laško povezujete s storitvami oziroma aktivnostmi, ki jih ponuja znamenita Thermana Laško. Za bivanje sta na voljo dva hotela, v katerem si lahko poleg drugih storitev privoščite še vrhunski zajtrk in obilno večerjo.

Za piko na i se po zajtrku in kopanju v bazenih lahko dobro sprostite v wellnessu, kjer na vas čakajo izkušeni mojstri, ki vam lahko dobro svetujejo, kako na sploh izboljšati kakovost svojega življenja.

Pitje zdravilne vode in učinkovit sprehod po okolici laških term

Thermana v Laškem vam ponuja obilo vrhunskih storitev, ki vplivajo tudi na vaše zdravje in počutje. Pomemben del zavzema tudi pitje zdravilne vode, ki je vključeno v posamezne pakete. Seveda si vodo za zdravje lahko kupite tudi za domov.

Za še večjo obilico zdravja si lahko po pitju termalne vode v Laškem privoščite krajši sprehod v neposredni bližini term. Razgled in okolica vas bosta zagotovo več kot navdušila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *