Promocijski puloverji s kapuco

Promocijski puloverji s kapuco

Promocija novega ali že obstoječega podjetja je ključni del poslovne strategije za dolgoročno uspešnost. Pri tem se lahko zanašamo na že obstoječe kanale oglaševanja preko televizije ali radia. Je pa res, da je taka kampanja lahko zelo stroškovno potratna in včasih tudi neučinkovita. Nova podjetja pa si težko privoščijo, da bi oglaševala svoje produkte in storitve preko popularnih medijev. Veliko bolje je, če seznanimo ljudi o obstoju svojega podjetja s promocijskimi darili. V prihajajočih zimskih mesecih so vedno bolj popularni puloverji s kapuco, saj so funkcionalno oblačilo, ki jih ljudje zelo radi nosijo.

Uporabna promocijska darila so najbolj zaželena

Skrita lastnost uspešnih promocijskih daril je njihova uporabnost. Če stranki podarimo pulover s kapuco, ga bo zelo verjetno nosila v bolj mrzlih zimskih mesecih. Na pulover lahko namestimo svoj logotip, spletni naslov podjetja ali pa samo barve, ki simbolično oznanjujejo našo blagovno znamko.

Ženski in moški puloverji s kapuco
Na pulover s kapuco lahko dodamo svoj logotip

Na ta način poskrbimo, da bodo družinski člani, prijatelji in tudi naključni ljudje opazili našitek, poslikavo ali vzorce na puloverju. S tem jim bo v podzavesti ostalo ime našega podjetja ali pa bodo nositelja povpraševali, kjer so dobili omenjeno oblačilo. Vse te malenkosti vodijo nove potencialne stranke k obisku spletne strani našega podjetja, fizičnega obiska ali pa kontaktu preko telefona.

Puloverje s kapuco je mogoče uporabiti kot uniforme

Promocijo podjetja lahko še dodatno izboljšamo oziroma naredimo bolj učinkovito, če uporabimo puloverje s kapuco kot uniforme. S tem bodo naši zaposleni bolj vidni strankam na raznih prireditvah v in zunaj podjetja, kot so dnevi odprtih vrat, festivali ter različna druženja.

5 puloverjev s kapuco ki jih potrebujete

Obenem bomo tako poskrbeli, da bodo stranke hitreje vzpostavile kontakt s predstavniki podjetja in tudi lažje navezali z njimi iskren stik. Vse to vodi do hitrejše prodaje, večjega zaupanje potencialnih strank in širjenje vesti o našem podjetju preko ust -, kar je najboljša promocija.

pisarniški material

Material, ki se mora znajti v vsaki pisarni

Vse več vas je, ki svoje delo opravljate kar od doma. Osnovni pisarniški material ste verjetno doma hranili že prej, sedaj pa potrebujete še številne dodatke, ki prav tako pripomorejo k bolj produktivnemu delu.

Učinkovit način za oglaševanje podjetja

Digitalne kampanje oglaševanja preko socialnih medijev in drugih kanalov so morda zelo ugodne po ceni, vendar so dokaj naporne za voditi. Oglaševanje preko televizije in radia pa postane hitro zelo drago. Izdelava puloverjev s kapuco je zelo stroškovno ugodna. Poleg tega pa lahko na njih natisnemo skoraj kakršenkoli vzorec, barve, logotipe ipd. Prednost oblačil za promocijo podjetja je ta, da delujejo pasivno – ljudje opazijo, da jih nekdo nosi, kar jim poveča zanimanje in tudi zaupanje v določeno blagovno znamko ali podjetje. 

Puloverje, majice, USB ključe in druge malenkosti lahko podarimo novim strankam, jih predamo kupcem ob nakupu prvega izdelka na naši spletni strani ali predamo potencialnim strankam, ki pokažejo zanimanje za naše podjetje na raznih druženjih. V vsakem primeru se nam bo investicija hitro obrestovala, če bomo podarili oblačilo, ki je prijetno za nošnjo ter našim strankam doda neko vrednost v njihova življenja.