Tvoj telefon je predragocen, da bi se poškodoval

Ovitki za telefone so se sicer pojavili že pred tako imenovanimi pametnimi mobilnimi telefoni, a prav s pojavitvijo slednjih so postali široko uporabljani in praktično nepogrešljivi. Pametni mobilniki so namreč zasnovani precej drugače kot starejši modeli, ki so bili načeloma bolj robustni, a zaradi tega tudi manj sofisticirani. Prav zaradi tega si je danes skorajda nujno ob nakupu mobilnika priskrbeti tudi ustrezen ovitek, ki prepreči morebitne poškodbe, praske, ublaži padce ter nasploh zaščiti vaš mobilnik.

Najrazličnejši ovitki za telefone

Prav zaradi tega, ker so ovitki za telefone postali tako pomembni in jih uporablja praktično vsakdo, se je povečala tudi njihova izbira. Na voljo je res veliko različnih modelov, ki se razlikujejo tako glede na zasnovo kot glede na barvo, vzorce in motive ter različne druge lastnosti. Zelo pomemben je seveda tudi sam material, ki mora biti trpežen in robusten, če hočemo, da nam pomaga zaščititi mobilnik pred poškodbami. Če namreč naš mobilnik pade na tla, ga slab material ne bo ustrezno zaščitil.

Na izbiro imate tako skorajda neštete možnosti, saj so ovitki za telefone res na voljo v mnogih različicah, tako da se med njimi najde kaj prav za vse okuse. Ko se enega modela naveličate, pa lahko hitro najdete drugega, ki vam bo še bolj všeč. Seveda pa bodite pri nakupu pozorni na to, da izbrani model ni le lep, ampak da vaš pametni mobilnik tudi ustrezno zaščiti. To je navsezadnje tudi njegov glavni namen.

Katere dimenzije so prave?

Ovitki za telefone so na razpolago v številnih dimenzijah, ki se prilagajajo različnim modelom mobilnikov. Pri vsakem modelu so navadno tudi napisane vse oznake mobilnikov, za katere bi bil določen ovitek primeren, prav tako pa so zraven napisane tudi informacije o dimenzijah. Te naj bodo take, da ustrezajo vašemu modelu mobilnika, saj bo ta le tako ustrezno zavarovan. Pomembna pa je tudi sama oblika ovitka, saj obstaja več možnosti:

  • ovitki, ki prekrijejo samo zadnjo stran telefona,
  • ovitki za telefone, ki zaščitijo tako zadnjo kot prednjo stran,
  • zaščitna stekla za ekran mobilnika,
  • različni etuiji in torbice za mobilnike.

Učinkovito in hitro popravilo stekla na telefonu. Pametni telefoni so postali naši vsakodnevni spremljevalci. Hitro pa se nam lahko zgodi, da nam telefon pade na tla in se nam razbije steklo. Preberi več …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *