Z rednim servisom ohranimo kolo v najboljšem stanju

Kljub vsem modernim tehnologijam prevoznih sredstev je ostalo kolo še vedno izredno popularno. Potrebno se je zavedati, da je posamezno kolo pravi čudež naprednih tehnologij in številnih znanj ter izkušenj iz mnogih tehnoloških področij. Sčasoma pa se, kot vsak stroj, tudi okvari. Zato potrebujemo manj ali bolj napredne storitve vzdrževanja, da zagotovimo nadaljnjo brezskrbno vožnjo. Vrhunske storitve popravil nam nudi servis koles Novo mesto, kjer si je mogoče tudi izposoditi različna kolesa. Tako je to pravi kraj za obisk, če se znajdemo v kakršnikoli situaciji, kjer potrebujemo pomoč z našim kolesom.

Višja varnost pri vožnji s kolesom

Moderno ali starejše kolo je morda na pogled dokaj preprosto prevozno sredstvo. V resnici pa uporablja številne komponente, ki morajo delovati natančno in brezhibno, da se lahko peljemo po cesti. Sčasoma se lahko obrabijo ležaji koles, iztrošijo zavorne obloge in čeljusti ipd. Takrat potrebujemo zanesljiv servis koles, ki zagotavlja hitra in profesionalna popravila vseh vrst koles.

Kot strastni kolesar veste, da je ohranjanje dobrega stanja kolesa bistvenega pomena za uživanje v vožnji.

Dejansko je varnost zelo pomembna pri vožnji kolesa. Predvsem morajo zavore, menjalnik, gume in druge deli kolesa delovati brezhibno. Profesionalni tehniki lahko vse omenjene in druge komponente hitro zamenjajo in spravijo še tako izrabljeno kolo v delujoče stanje. To pa je izredno pomembno iz vidika varnosti in tudi udobja ter zabave med vožnjo kolesa.

Gladka vožnja s kolesom je zabavna

Tehnična brezhibnost je brez dvoma najbolj pomemben element vsakega kolesa. Drugi pa je zabava. S tem je mišljeno to, da mora kolo biti zabavno za voziti, ne glede na njegovo velikost, vrsto, starost. Nikoli ni priporočljivo, da vozimo kolo, ki mu pogosto odpada pogonska veriga, se zavore drgnejo ob zaviralno površino koles, menjalnik ne dela tako kot mora in podobno. S preprostim pregledom v servisu koles je mogoče hitro odpraviti številne tehnične in druge napake, ki kvarijo zabavo vožnje. Pri tem pa je mogoče tudi odkriti številne druge težave, ki jih morda sploh nismo opazili.

Prihranimo denarna sredstva z vzdrževanjem kolesa

Vsak lastnik svojega kolesa lahko pove, da če zanemarjamo določene komponente, ki jih je potrebno popraviti, se stroški popravila povišajo. Večina rutinskih popravil zahteva le osnovna orodja, ki ne predstavljajo visokega stroška popravila. Strokovnjaki iz servisa koles v Novem mestu lahko na najhitrejši in najbolj ugoden način opravijo skoraj vse tehnične posege za popravilo koles. To velja za menjavo zračnic gum, popravilo geometrije, nastavitev menjalnika in zavor ipd. Z rednim servisiranjem lahko prihranimo veliko denarnih sredstev na dolgi rok, saj bomo preprečili poškodbe številnih komponent, zaradi izrabljenosti, nepravilne postavitve in drugih dejavnikov.