Prednosti carnet domene

Če ste podjetnik, ki želi resno poslovati, morate postaviti tudi svojo spletno stran. Preko nje lahko na izjemno učinkovit način nagovarjate javnost. Morda je vaš namen pridobiti kupce oziroma stranke tudi iz sosednjih držav, zato imate kar nekaj možnosti, kako jih nagovoriti tudi preko spleta.

Za hrvaško območje se vam kot zanimiva možnost med drugim ponujajo tudi carnet domene. Gre torej za hrvaško domeno, ki je registrirana na Hrvaškem, kar vam lahko zelo koristi, če poslujete oziroma želite svojo dejavnost razširiti v to državo. Seveda za to odločitev obstaja pogoj, da morate imeti sedež organizacije ravno tako tam. Kljub temu pa je na voljo rešitev, s katero to lahko zaobidete.

Carnet domena je registrirana na Hrvaškem, kar predstavlja privlačno priložnost, še posebej, če želite razširiti svoje poslovanje na to državo.

Kaj ponuja carnet domena?

Carnet domene na trgu obstajajo že več kot tri desetletja, zato so vredne zaupanja. Ponujajo številne prednosti. Med drugim tudi visoko kotiranje v spletnih brskalnikih zaradi zgledne zgodovine. To pomeni, da bo tudi SEO optimizacija vaše spletne strani nadvse enostavna.

V primerjavi z drugimi carnet domena ponuja veliko manevrskega prostora. Če ima vaše podjetje v svojem imenu šumnike, jih lahko brez pomislekov vključite, kar pa je seveda izjemna prednost. Za ime lahko uporabite možnost uporabe minimalno 2 ter maksimalno 63 znakov.

Zakup carnet domene

Carnet domene ne morete sicer zakupiti v večjem številu, ampak samo eno posamično. Časovno jo lahko zakupite za eno ali več let. Priporoča pa se zakup skupaj s spletnim gostovanjem pri enakem ponudniku. Na takšen način boste namreč pridobili tehnično pomoč, ki ne bo razpršena na več koncih.

Ko boste registrirali domeno carnet, pa vam ne bo treba predložiti nobenih dokumentov. Dovolj je samo davčna številka. Če ste fizična oseba, pa boste potrebovali OIB številko.

Urejanje carnet domene brez pogoja

Če ne izpolnjujete pogoja, kot je na primer sedež organizacije v državi, vam ponudnik lahko zadevo uredi preko lokalno prisotnega poslovnega partnerja. S tem se boste seveda izognili morebitnim zapletom v povezavi z zakoni.

Ravno tako vam bo izbrani ponudnik uredil celotno dokumentacijo in se vam ne bo potrebno v lastni režiji ukvarjati z najrazličnejšimi postopki, ki jemljejo čas in energijo. Če ima vaše podjetje ali enota torej sedež na hrvaškem, je carnet domena odlična izbira za vas. Ravno tako se lahko registrira iz drugih držav Evropske unije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *