Pomembna dejstva o e-mail gostovanju

e-mail gostovanje

Ali veste, kaj je e-mail gostovanje in kaj vse vam lahko ponudi oziroma omogoča? To je vrsta gostovanja, ki je prilagojena zgolj vašim elektronskim poštnim predalom. S pomočjo ponudnikovega elektronskega poštnega gostovanja boste lahko na zelo preprost način vzpostavljali e-naslov na svoji lastni domeni, do svojih sporočil pa boste lahko dostopali iz vseh naprav.

Obenem so ponudnikovi strežniki za e-mail gostovanje optimizirani za elektronsko pošto in nadzorovani ves čas. Njihovo elektronsko poštno gostovanje je odlično podprto, na voljo so zelo velike priponke in lahko pošljete veliko število sporočil na dan.

Ni deljenih podatkov z oglaševalci

Med drugim je za e-mail gostovanje značilno tudi to, da svojih podatkov ne boste delili z oglaševalci. Kljub temu pa nekateri večji in brezplačni ponudniki e-poštnih storitev lahko dostopajo do vsebine vaših sporočil ter na podlagi pridobljenih informacij prikazujejo oglase na spletu.

E-mail gostovanje namenjeno vašim e-poštnim sporočilom
E-mail gostovanje je storitev spletnega gostovanja, ki ima strežnike, namenjene vašim e-poštnim sporočilom in povezanim datotekam. Ko prejmete e-pošto na naslov domene svojega spletnega mesta, je e-pošta preusmerjena po internetu in shranjena na strežniku prejemnika.

Pazite torej, da izberete ponudnika, ki vam lahko omogoči gostovanje brez oglasov. V tem primeru vaših podatkov pod nobenim pogojem ne bodo deljena z oglaševalci.

Pomoč pri vzpostavljanju e-mail predalov

Številne naročnike za e-mail gostovanje med drugim zanima, ali jim bo ponudnik tovrstne storitve lahko pomagal pri vzpostavljanju e-mail predalov na njihovem računalniki ali na njihovem mobilnem telefonu. K sreči je vzpostavitev e-mail predalov zaradi personaliziranih navodil, ki jih pripravijo posebej za vas, zelo lahka.

Kako ustvariti poštni račun za e-mail gostovanje v nadzorni plošči cPanel? Ko se boste skupaj s strokovnjaki lotili izdelovanja spletne strani ali trgovine, boste morali med drugim poskrbeti tudi za nekaj postopkov, kot je na primer registracija domene, ki jo potrebujete, če želite svoj domenski e-mail.

Personalizirana navodila vas bodo vodila korak po koraku, in sicer z nastavitvami vašega predala. Na voljo je tudi avtomatična vzpostavitev za najbolj priljubljene odjemalce, ki jo lahko najdete na plošči cPanel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *