Smešne majice za praznovanja

Smešne majice

Potrebujete smešne majice? Bi radi dali izdelati majico z zabavnim napisom ali takšno z osebno noto, ki bi jo komu podarili za darilo? Imate super domislico, ki bi jo lahko natisnili na majico? Na spletni strani majice.si boste našli številne odlične ideje. Omogočajo vam kakovosten tisk in poskrbijo za to, da čim prej izpolnijo vaše naročilo. Zato čim prej obiščite njihovo spletno stran in si oglejte, kaj vam ponujajo!

Majice za fantovščino, dekliščino ali rojstni dan

Že skoraj tradicionalno je postalo, da se za fantovščino ali dekliščino naroči tudi smešne majice z različnimi napisi, ki bodo vse prisotne še bolj povezale med sabo in postale zanje zelo lep in trajen spomin na omenjeni dogodek. Če torej načrtujete kakršno koli podobno praznovanje, je skorajda nujno, da za vse prisotne naročite simpatične in smešne majice ter jih tako razveselite in poskrbite za to, da bo praznovanje še bolj nepozabno.

Smešne majice

Podobno velja tudi za razne obletnice in praznovanja, ko lahko prav tako naročite enaka oblačila za vse prisotne. Niti ni nujno, da so to smešne majice, lahko so tudi kakšna druga oblačila z zanimivimi napisi, ki se jih lahko domislite sami ali pa pobrskate med ponudbo na spletu, kjer se najdejo zanimive možnosti. Če se recimo vaša ekipa zaposlenih odpravlja na teambuilding, lahko za ekipni duh in uspešno izpolnjevanje vseh nalog poskrbite tudi z naročilom oblačil z enakim napisom ali motivom.

Poskrbite za pravo velikost!

Ko naročate smešne majice z napisi ali različnimi motivi za koga drugega, pa vsekakor bodite pozorni na to, da izberete pravo velikost. Ni namreč hujšega kot dobiti majico, ki ti ni prav.

Če je namreč premajhna ali prevelika, z njo namreč človek nima kaj početi, če pa se na praznovanju pričakuje od njega, da jo obleče, se v njej nikakor ne bo počutil dobro, ne glede na to, kako zabaven bo napis na njej. Zaradi tega bo na praznovanju užival veliko manj kot bi, če bi mu priskrbeli majico primerne velikosti. Zato pred naročanjem obvezno premislite o velikostih oziroma raje naročite nekaj dodatnih majic v različnih številkah, tako, da bo vsak dobil takšno, kot jo potrebuje.

Delovna oblačila vrhunske kvalitete. Zelo ugodna zaščitna delovna obleka in obutev. Bogata izbira delovne obleke – kombinezoni in drugi artikli. Preberi več …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *