Prtljaga po merah malih junakov

Potovanja so del našega življenja in če nam čas ter denar omogočata, se vsaj enkrat na leto odpravimo tudi na daljše potovanje. Z nami pogosto potujejo tudi naši malčki, ki prav tako potrebujejo primerno opremo za to priljubljeno aktivnost. In če ima naš malček svoj kovček, gre na pot še raje.

Otroške kovčke lahko kupimo v istih trgovinah kot za odrasle. Že na prvi pogled so kovčki za malčke nekoliko drugačni. So manjši in bolj pisani, pogosto opremljeni s privlačnimi motivi. V nadaljevanju vam bomo zaupali, kje lahko kupite še posebej privlačne in nadvse zanimive kovčke Trunki za svoje najmlajše junake. Ko boste kar od doma vstopili v to priljubljeno trgovino, boste v njej lahko opazili še druge predmete, ki jih vaš malček prav tako lahko vzame s seboj na pot. Natančneje vam bomo predstavili izdelek, ki je bil s strani proizvajalca posebej izdelan za deklice. Na omenjeni spletni strani pa si lahko podrobneje ogledate še druge otroške izdelke za na pot.

Pisani in prikupni kovčki Trunki

Vabimo vas, da skupaj z nami vstopite na spletno stran pchelica.com, kjer vas bodo že na vstopni strani pričakali pisani in z živalskimi motivi okrašeni kovčki ter še drugi izdelki za vaša male junake. Eden od bolj priznanih proizvajalcev izdelkov v tej spletni trgovini je Trunki. Gre za svetovno priznanega proizvajalca iz Velike Britanije.

Trunki je specializiran na področju rešitev za potovanje otrok. Najbolj poznani so prav njegovi potovalni kovčki, ki so zaradi koles mobilni tako, kot priljubljeni poganjalčki. Kovček je dovolj prostoren za vsa oblačila otrok. Kot nadgradnja kovčkov na kolesih je Trunki zasnoval še vrsto drugih kakovostnih in inovativnih izdelkov, ki jih vaši otroci lahko uporabljajo na poti.

Kovček za deklice

Potovalni kovček Trunki Rosie je izdelan za nežne deklice. Narejen je iz zelo trpežne ABS plastike. Sestavljen je iz notranjega žepa, nosilne ročke, integriranih koles in identifikacijske etikete. Kovček je primeren za otroke, starejše od treh let. Ustreza vsem varnostnim normativom. Njegova prostornina je 18 litrov, maksimalna obremenitev pa je do 50 kilogramov.

Potovanje z otroki, ki bodo pri roki imeli kovčke Trunki, bo tako še bolj zabavno, spomini pa nepozabni.